vilken valborg

Ja ha då ingen bra dag idag alls. För det första e det 3 dagar kvar till min dotter föddes för 3 månader sen o vetskapen av att hon inte lever eller är på väg hem dödar mig ordagrant inifrån o ut. Idag åkte jag hem då gubbarna är så gott som klara. det är lite spackel o målning kvar i köket så idag åkte vi ditt för att städa.. Kommer ditt öppnar mina karderober i hallen som jag inte för 5 öre tänkt på och gubbarna har inte skyddat garderoben så 100 kg damm låg på mina skor, kläder o saker som ja har i skåpen ;( asså snacka om att mitt humör gick i botten.. Inte nog med att den renoveringen och städningen i sig ska påminna om att ja bara har 2-3 veckor kvar till bf e inte heller så roligt, jag skulle städa den fått fint och börja pyssla med bebis rummet :( sen skulle Tindra-aliah kommit när som-men så blev det inte.. Om min flicka kommit hem så hade vi nog varit tvungna att inkalla sanerings firma.. hur noga jag än städade hallen och garderoberna.
Kan säga att jag har kläder att tvätta för en hel månad som egentligen är rena men tack vare dammet är ja nu tvungen att tvätta säkerligen 3 gng på en vecka för att få allt rent.. Satt och tvätta o putsa alla mina skor o det är ändå en del finskor för bra mkt pengar.. Höll på i 2.45 minuter med att få rent varenda skåp i hallen varenda sak osv.. dammsuga och tvätta golvet i hallen. duschade blommorna de få som överlevt. Tack och lov så fanns det i alla fall några överlevande blommor.. Mina 2 favoriter lever. Mamma städade ur skafferiet och kyl/frys.. plockade bland post som idioterna lagt in i vardagsrummet o sen stängt dörren och skyddat så där inte skulle komma så mkt damm in i vardagsrummet..
Som mamma konstatera idag så e den första checken på Tindra spårlöst försvunnen, och som min väninna uppmärksamma lite skumt att check nr 2 fanns 10 minuter efter jag varit i lgh och skällt ut arbetsledaren, när den inte fanns på hela veckan o samma dag tio minuter tidigare..hmmm ja du jag tror helt enkelt att MKB kommer få en del klagomål efter denna renovering som dessutom är ca 6 månader för senat.. Min renovering skulle egentligen varit klart hösten 2012. Och min inflyttning kommer inte jag kunna göra på minst 2 veckor då allt är så dammigt o så äckligt dessutom är jag kvalster och damm alergiker så jag kan rent hälsomesigt inte vistas i lgh mer än max 3 timmar åt gng..Min hals kalkades igen pga allt damm. Jag fick kvalster utslag på armarna, helt sjukt.. å detta vill dom ja ska gå igenom 3månader efter min dotter gått bort, mitt i hela smeten då jag vet att min bf närmar sig Tindras 3 månaders dag närmar sig på alla datum.. 3.5.15 först och främs.sen 13,17,21 som e mina bf datum va fan ja vill inte leva mer.... Det finns ingen rättvissa i livet över huvudtaget..