gått 10 månader sen Tindra-aliah lämnade och ett bra tag sen jag skrev

Som rubriken lyder så har jag inte skrivit på länge, dels för att jag inte känt för det och sen för det andra så är jag vän med min familj och det känns jätte bra i mitt hjärta, så jag har inte mycket tid över, , äntligen har jag min lilla syster tillbaka och vi förstår varandra och agre to desegre om visa saker känns också jätte bra att va vän med min stora syster och få träffa Elias igen.har bett om ursäkt till alla, nu ska jag bara be om ursäkt till resten som fått ta lite konstigheter från min sida, men i denna sorg o kris och trauma blir man annorlunda och innan man finner ro'n och kommer ur den totala katastrofen o traumat, kan man se saker från en annan sida också, och jag förstår att det blev för mkt för min familj att klara av, och det är ok för det var för mycket för mig med..jag mår fortfarande inte 100% bra men känner att jag kommit en bra bit på vägen, känns som jag kommit ut från den svarta sörjan bubblan, men vist mina tankar är väldigt mycket med tindra, döden, panik mm men jag försöker hantera situationen och äter inte en ända pilla helt underbart måste jag säga, så mkt piller som jag ätit, testat, använt under dessa 9, 5 månad har jag inte ens använt på hela min livstid.. det är positivt. Känns jätte bra måste jag säga.
Jag är singel sen 1 mån och 15 dagar känns faktiskt bra det med, men mina tankar på bebis är absolut inte borta och ångesten vid mens är här varje månad, vill inget hellre än att få en man o barn d e min högsta önskan efter att få tillbaka Tindra-aliah som är hopplöst,
Sen har jag fixat med tindras gravsten så den är nu på plats den var på plats den 13 december. Det känns jätte bra i mitt hjärta, men gör riktigt ont för vem vill ha sitt barns namn på en gravsten, ingen absolut ingen..
Men nu är Tindra-aliahs grav så fin så fin och ingen kan sudda ut henne, tindra-aliah finns men syns inte, och ingen kan tala ila om mig bakom min rygg, jag har gjort allt jag kan för min dotter när hon låg i min mage och när hon gått bort, hon har fått all min kärlek och allt jag kunnat ge. Jag önskar inget annat än att jag skulle få behålla min bebis. Julafton närmar sig och jag känner ingen julstämning alls och känner mycket sorg inför julen faktiskt, min flicka får inte vara med, men d första ja ska göra innan ngt annat julafton är att besöka min flicka och ge henne en julklapp och tända ljusen och så klart nya blommor till vasen.. jag älskar dig Tindra-aliah aldrig glömd jag lever men jag lever med min döda dotter tätt intill mig.